Werken bij

RSG Broklede is een regionale scholengemeenschap in Breukelen. De leerlingen komen uit Breukelen en directe omgeving naar onze school vanwege de prettige en rustige sfeer, de intensieve leerlingbegeleiding, de kleinschaligheid en de goede onderwijsresultaten.
De school vormt samen met het Minkema College te Woerden, het Schoonhoven College, het Anna van Rijncollege te Nieuwegein en het Scalacollege te Alphen a/d Rijn het samenwerkingsverband “5=1”. Wij bieden een prettige werksfeer, waarin collegialiteit, ondersteuning en ontplooiing centraal staan.

De Rientjes Mavo is een open katholieke school en is gevestigd in Maarssen.
De openheid in het onderlinge contact en de rustige sfeer, zorgen voor een prettige leeromgeving. De leerlingen worden gestimuleerd om op een verantwoorde manier goed te presteren en worden voorbereid op de havo en/of het mbo (middelbaar beroepsonderwijs).

Alle vacatures van VO de Vechtstreek (RSG Broklede en Rientjes Mavo) staan gepubliceerd op meesterbaan.nl

 

 

Ben je op zoek naar een stageplek?

Bij VO de Vechtstreek leggen we de focus op het bieden van inspirerend en hoogwaardig onderwijs. Onze scholengemeenschap, bestaande uit Broklede ((tweetalig) havo en (tweetalig) vwo en de Rientjes MAVO, biedt een dynamische omgeving waarin zowel docenten als leerlingen de ruimte hebben om zich te ontwikkelen.

Als stagiair ben je van harte welkom om deel uit te maken van ons team en jouw onderwijservaring naar een hoger niveau te tillen. Een stage bij VO de Vechtstreek biedt je de unieke kans om te leren in een innovatieve en betrokken onderwijsomgeving. Je wordt onderdeel van een gemeenschap die grote waarde hecht aan persoonlijke groei, zowel voor onze docenten, leerlingen als voor jou als stagiair.

Als de mogelijkheden die VO de Vechtstreek biedt voor stagiaires je enthousiast hebben gemaakt, of als je nog vragen hebt over de stage, nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en CV te sturen naar info@vodevechtstreek.nl. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en te bespreken hoe jij kunt bijdragen aan ons inspirerende onderwijs.