IB-resultaten

8 jul 2024

Jl. vrijdag kwamen de uitslagen van de IB-resultaten binnen. Een 100% score! Alle leerlingen 6tvwo zijn geslaagd voor hun IB-diploma. Ook de English B (havo) leerlingen zijn allemaal geslaagd met fantastische hoge cijfers. Wij zijn trots op de leerlingen en bedanken onze docenten Diana, Maria en Lotte voor hun inzet voor deze groep leerlingen, zelfs in de meivakantie!

Kenmerkend voor het IB-onderwijs is dat verschillende vakken worden geïntegreerd. Zo is er het vak natuurwetenschappen waarbinnen leerlingen kunnen kiezen uit enerzijds biologie, scheikunde of natuurkunde, of anderzijds een geïntegreerde cursus van alle drie de vakken. Binnen het IB-programma is ook veel aandacht voor cultuur, taalverwerving, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening. Het middle years-programma bereidt leerlingen van 11 tot 16 jaar voor op het diploma-programma.