PWS presentaties op Nyenrode

4 mrt 2024

Op donderdagavond 29 februari jl. hebben 17 leerlingen uit 6 vwo hun profielwerkstuk gepresenteerd in het kasteel op het landgoed Nyenrode.
Deze leerlingen hebben in de afgelopen maanden het pws gemaakt onder supervisie van de Nyenrode Business Universiteit.Het was een mooie avond, waar we als Broklede trots op mogen en moeten zijn. Er waren veel trotse ouders, vrienden, bekenden en medewerkers van Broklede en Nyenrode aanwezig.
We zijn trots op wat de leerlingen hebben gemaakt, maar vooral ook op de manier waarop zij met verve de onderzoeken hebben gepresenteerd. De trots is niet alleen van onze kant maar ook medewerkers van Nyenrode waren onder de indruk van de prestaties. Suus, Lesley en Annabelle hebben de ‘Nyenrode PWS Award’ gewonnen omdat hun pws het beste aansluit bij de kernwaarden van Nyenrode.
Ook de Var had aandacht voor deze bijzondere samenwerking, lees hieronder het artkel.
Examenleerlingen Broklede presenteren profielwerkstuk op universiteit Nyenrode – VARnws Stichtste Vecht