Jr. Speaking Contest

18 jan 2024

Op 16 januari jl. vond de jaarlijkse tto Junior Speaking Contest plaats. Zes leerlingen uit tweetalig 2 en 3 havo/vwo gaven een speech over de thema’s: AI, Yes or no, Current Global Issues en Passion. Gesteund door 1e jaars vwo-leerlingen, familie en vrienden. Na de indrukwekkende speeches, van een hoog niveau Engels, kregen de kandidaten twee vragen van de jury over hun speech. Uiteindelijk had de jury de lastige taak om een winnaar voor klas 2 en klas 3 aan te wijzen. Tijdens het jury-overleg werd er via Blooket gegamed met lesstof.
We zijn super trots op de winnaars ….. Lieve en Cato!
Maar natuurlijk ook op de prachtige prestaties van de andere kandidaten; Zoë, Raina, Elise en Renske.
Wij wensen Lieve en Cato heel veel succes tijdens de regionale ronde in Utrecht op 11 april a.s.!