Lezing ‘Tis hier geen hotel’ – namens de ouderraad

11 okt 2023

De hele dag door TikTok-video’s scrollen, te laat voor het eten omdat er nog ‘even een potje afgemaakt moet worden’ en tot diep in nacht stiekem whatsappen; als je dit herkent, heb je een puber in huis. Een puber die een groot deel van de dag achter een scherm zit. Als ouder moet je daarmee zien te dealen. Aan de ene kant is het heel handig dat je kind een vergeten toets nog even snel via Snap doorkrijgt, aan de andere kant word je gek van dat getuur op een scherm. En zie daar dan maar eens een balans in te vinden. In deze lezing komen alle kanten van social media aan bod en hoe je daar als ouder mee om kunt gaan.

Martine de Vente en Saskia Smith zijn oprichters van het auccesvolle www.tishiergeenhotel.nl en leiden je in deze lezing langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Ze gaan niet vertellen hoe ouders/verzorgers moeten opvoeden, maar laten zien hoe je je puber beter kunt begrijpen. De lezing is interactief, ze spelen de Grote Puber Quiz en gaan met deelnemers in gesprek over opvoedvraagstukken.
Let op: dit is een lezing en geen theatervoorstelling.

De ‘Tis Hier Geen Hotel-lezing’ is op woensdag 15 november 2023.
Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Broklede, Schepersweg 6A, Breukelen

Aanmelden kan via het invullen van dit formulier.

U bent allen van harte welkom.