Inspiratiedag

31 jan 2023

Op 16 februari a.s. staat de inspiratiedag op het programma.
Een programma vol met inspirerende activiteiten. Een aantal ‘oude’ gasten komt terug, zoals de Freezing Physics Show, robotvoetbal, planetarium, gamerooms en de discovery truck. Onder de nieuwkomers bevinden zich o.a. activiteiten op het gebied van kweekvlees, motion design, een klankkunstenaar, 17e eeuw schrift en ook de telefoon speelt op diverse manieren een rol.

Onder de tientallen sprekers bevinden zich o.a. oud-leerlingen, een CFO van Ajax, schrijfster Marianne Bruijn, een docent van de Hogeschool, een arts en ‘onze eigen’ Christel Wets. Een dag om naar uit te kijken!
Ook onze leerlingen inspireren elkaar op de markt, met o.a. muziek, line-dance, info over de GSA en hoe je als jongere een eigen bedrijf start/runt.