Terugblik reünie

3 jun 2024

We kunnen terugkijken op een mooie, gezellige en geslaagde reünie. Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 (oud-)collega’s en meer dan 1000 oud-leerlingen naar Broklede voor een gezellig weerzien met oude bekenden.

De (oud-)collega’s werden vanaf 14.30 uur ontvangen met koffie en gebak en van 16.00 tot 21.00 uur was het een komen en gaan van oud-leerlingen die in de afgelopen 60 jaar op onze school hebben gezeten. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er veel mooie herinneringen opgehaald. Er zijn veel groepsfoto’s gemaakt, BRKLYN*8 zorgde voor de muzikale ondersteuning.

Er stonden in de centrale hal herinneringsdeuren waarin de afgelopen zes decennia mooi werden verbeeld. Ook was op de eerste verdiepingen één lokaal per decennium ingericht met foto’s, kunstwerken en archiefstukken.

Dank aan alle (oud-)collega’s die deze feestelijke ontmoeting mogelijk hebben gemaakt!