Thema-avond

24 feb 2023

T H E M A – A V O N D
namens de ouderraad  

Houd me vast, laat me los – voor ouder(s)/verzorger(s) met pubers 

Dinsdag 14 maart 2023, Broklede
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur 

Pubers willen dingen zelf uitzoeken, zetten je op afstand en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Het is een spanningsveld tussen loslaten en vasthouden, wat kan leiden tot onbegrip, ruzie en gevoelens van machteloosheid. Als ouder/verzorger wil je het beste voor je kind, wil je opvoeden, wil je helpen. Alleen hoe kan je dat doen op een manier dat het niet tot een nare dynamiek in huis leidt? Eigenlijk zou iedere ouder/verzorger voor deze levensfase een setje handvatten aangereikt moeten krijgen, zodat je weet wat je kunt doen.  

Wil je hier meer over weten? Meld u aan via onderstaand formulier en kom naar de thema-avond op 14 maart a.s. en maak kennis met een manier waarop je met dat spanningsveld kunt omgaan en hoe je de band met je puber kunt verbeteren.  

Sprekers: Katja Pereira en Barbara Veldt, psychotherapeut en docenten. 

Aanmeldformulier