Actie voor de Voedselbank

9 dec 2022

Deze maand vieren we met zijn allen kerst. Ook dit jaar staan we stil bij de mensen die het wat minder of zwaarder hebben in onze maatschappij. Daarom zamelen we weer in voor Voedselbank Stichtse Vecht.
Wij nodigen iedereen van harte uit om vanaf vrijdag 9 december tot en met maandag 19 december een of twee producten (meer mag natuurlijk ook) lang houdbaar voedsel of artikelen mee te nemen. Dit kun je inleveren in de kratten in de studiezaal. Bij voorkeur vóór 08.30 uur of in de pauzes.
We denken aan verpakt en houdbaar voedsel, maar ook artikelen zoals suiker, suikerklontjes, tandpasta, tandenborstels, toiletpapier, tampons, maandverband, vuilniszakken,  pedaalemmerzakken, boterhamzakjes, diepvrieszakken, wasmiddelen etc.
Wij brengen dit op maandag 19 december a.s. bij De Voedselbank Stichtse Vecht in Maarssenbroek.

Alvast heel erg bedankt, ook namens de Voedselbank Stichtse Vecht.