Masterclasses succesvol afgesloten 

20 jun 2022

Voor dit schooljaar hebben de laatste 5 leerlingen uit 4vwo en 5vwo hun masterclass succesvol afgesloten. De masterclasses worden aangeboden door het Pre University College van De Vrije Universiteit (VU-PUC). Broklede feliciteert haar leerlingen van harte en hoopt net als VU-PUC dat zij inspiratie hebben opgedaan voor hun profielwerkstuk en hun studiekeuze. 

Er is door de leerlingen gekozen voor de masterclasses:
– Babette – Waarnemen en illusies
– Sophie – Health Detective
– Jasper – De Holocaust in beeld
– Jasmijn – Discriminerende machines
– Stas – Perspectieven op klimaat 

VU-PUC is een scholennetwerk waar Broklede deel van uitmaakt. VU-PUC biedt twee maal per jaar een serie masterclasses aan waar leerlingen van Broklede kosteloos aan mogen deelnemen. Een masterclass bestaat uit 3- 5  bijeenkomsten die plaatsvinden op de VU en online en soms op andere locaties (b.v. de rechtbank). Deelname biedt leerlingen kans om te wennen aan de universitaire wereld en de universitaire manier van lesgeven, andere leerlingen van andere scholen te leren kennen en inspiratie op te doen voor het profielwerkstuk en de studiekeuze. 

Robin Bakker en Francis Kosterman zijn voor Broklede de schoolcoördinatoren VU-PUC.
Vragen?
R.Bakker@broklede.nl of F.Kosterman@broklede.nl  of neem een kijkje op de website van de VU.