Lever je oude spijkerbroek in

25 mrt 2022

We zijn druk bezig met het aantrekkelijker en duurzamer maken van ons schoolgebouw. De school is inmiddels voorzien van zonnepanelen waarmee we voor een groot deel kunnen voorzien in onze eigen energiebehoefte.

De volgende stap is het vervolg van de herinrichting van de tweede verdieping. Een aantal jaren geleden hebben wij een gedeelte van deze verdieping opnieuw ingericht en de Study Lounge gecreëerd. Dit hebben we destijds op een zo duurzaam mogelijke manier gedaan, met hergebruik van materialen. De eyecatcher van de Study Lounge is het grote zitmeubel, gemaakt van spijkerstof. Dit meubel is gemaakt van ingezamelde spijkerbroeken door onze leerlingen.

We gaan binnenkort de bètavleugel, waar de vakken biologie, natuurkunde, scheikunde en science gegeven worden herinrichten. In de hal en gang bij deze lokalen worden studieplekken gerealiseerd in de stijl van de Study Lounge. Daarvoor hebben we opnieuw spijkerstof nodig.

Daarom roepen we iedereen op om zoveel mogelijk oude, afgedankte spijkerbroeken bij ons in te leveren. In de mediatheek staan bakken waarin de spijkerbroeken verzameld worden.
Dit kan tot uiterlijk maandag 4 april a.s.
Hopelijk kunnen we met hulp van velen een volgende stap zetten in de vernieuwing van het schoolgebouw.