Verkeersmaatregelen Vechtbrug, Breukelen

10 jan 2022

Met name voor de mensen afkomstig uit Maarssen en de oostzijde van de Vecht is deze informatie relevant.

Vanaf maandag 10 januari ’22 is de Vechtbrug bij de Brugstraat in Breukelen drie maanden gesloten.
Vanuit Maarssen wordt geadviseerd om via het fietspad van de Straatweg naar Breukelen te fietsen. Automobilisten die aan de oostzijde van de Vecht willen zijn kunnen omrijden via Nieuwersluis en Maarssen. Dit geldt ook voor bewoners van het Zandpad en de Scheendijk en omgeving.

Tijdelijke pontonbrug

  • Fietsers en voetgangers kunnen vanaf maandag 10 januari ’22 gebruik maken van de tijdelijke pontonbrug die vandaag is geplaatst bij gemeentehuis Boom en Bosch. Een verkeersregelaar zal aanwezig zijn om toezicht te houden.
  • Door het park van Boom en Bosch is de hele route voorzien van een rood/witte afzetting.
  • Extra verlichting is aangebracht voor de veiligheid en de zichtbaarheid van de gebruikers.
  • In noodgevallen kan een ambulance van de RAVU gebruik maken van deze brug en de route door het park.
  • Voor auto’s is de pontonbrug afgesloten.

De kruising bij het Zandpad en Laan van Gunterstein wordt gedeeltelijk afgesloten vanwege de werkzaamheden en er staan verkeerslichten om het bestemmingsverkeer te regelen. Het Zandpad is alleen toegankelijk voor de aanwonenden de komende drie maanden.