VU-PUC/ Kansen krijgen, kansen nemen!

20 sep 2021

Broklede in samenwerking met Vrije Universiteit Pre University College

Najaarsmasterclasses in 2021 voor 5v en 6v leerlingen.
De aanmeldingen voor de 12 najaarsmasterclasses van VU-PUC zijn gestart. Waarom zou je een masterclass willen volgen?  Het volgen van een masterclass is een goede optie voor wie uitgedaagd wil worden, kennis wil maken met de universitaire manier van lesgeven en voor degene die het aankan om naast het reguliere programma op Broklede, vier tot vijf maal een masterclass te volgen. Ook dit najaar zijn de meeste masterclasses nog online vanwege dat nare virus waar we met elkaar nog steeds heel goed voor uit moeten kijken. Dat je door het volgen van een masterclass je kennis en kunde verrijkt en een mooi certificaat kunt behalen als je aan alle verplichtingen voldoet, zijn heel mooie extraatjes waarmee je voordeel kunt doen in je (school)loopbaan. Het kan ook zomaar zijn dat je gemotiveerd wordt om een bepaalde studierichting te kiezen… kansen krijgen, kansen nemen!

Het Pre University College van de Vrije Universiteit organiseert twee maal per jaar voor vwo-leerlingen masterclasses. Broklede is lid van VU-PUC waardoor het voor vwo’ers uit klas 5 en 6 van Broklede mogelijk is om zonder kosten deel te nemen aan deze classes. Er zijn 12 masterclasses en Broklede mag voor elke masterclass één deelnemer sturen. Wie heeft interesse en kan het aan?  Lees hier alles over de 12 masterclasses.
Per class staat er een korte inhoud, een link naar een presentatiefilmpje én een overzicht van data en tijden vermeld.

Schrijf voor 1 oktober 2021, 08.00 uur een motivatiebrief naar Robin Bakker en/of Francis Kosterman via Magister e-mail als je interesse hebt.  Geef in de brief jouw top drie aan voor de masterclasses van je keuze, dan kijken wij of jouw verzoek ingewilligd kan worden. Wij maken ook altijd een reservelijst, want soms is er opeens een extra plaats, daarom moet je drie keuzen maken.

Francis Kosterman/schoolcoördinator VU-PUC

Laat van je horen en kom bij ons langs als je vragen hebt. 

Robin Bakker en Francis Kosterman/schoolcoördinatoren VU-PUC