Landelijk succes wiskunde Kangoeroewedstrijd

10 jun 2021

Op 19 maart jl. werd de internationale wiskunde Kangoeroewedstrijd gehouden. In tijden van geen corona doen er ruim 200 Brokledeleerlingen mee; nu toch nog 120 uit alle leerjaren. Hulde aan diegene die meegedaan hebben!

De top 3 van Broklede 2021:
1e Oliver vd Lugt (4v), in 2019 was hij 3e(op de foto in het midden)
2e Roos Deutman (3tv)
3e Thijmen vd Berg (4v), in 2019 een 1e plaats

Deze foto komt natuurlijk in de eregalerij in lokaal 022 te hangen.

Dit jaar heeft Broklede landelijk de 3e plaats gehaald in het 4vwo segment. Per segment wordt naar de 10 besten van elke school gekeken en de gemiddelde score van die 10 bepaald de ranking. Een superprestatie van de leerlingen en wellicht ook misschien een klein beetje dankzij het enthousiasme en de inzet van de wiskundedocenten. Trots op zoveel talentvolle leerlingen op ons mooie Broklede!

Kortom: ook voor bèta ga je naar Broklede!

Mocht het een regenachtige zondag zijn, of je zit een keer in quarantaine ga dan puzzelen op de kangoeroewebsite.