Geslaagd!

10 jun 2021

Wij feliciteren onze geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma. Een fantastische prestatie.

Voor een aantal is het fijn dat er een 2e en zelfs een 3e tijdvak aangewezen is. Dus….. we wensen de leerlingen met een herkansing veel succes. Nog even de schouders eronder en dan komt het vast goed! We hebben alle vertrouwen in jullie.
We leven mee met de gezakten en wensen hen succes met het maken van de juiste beslissing over het vervolg.

Broklede heeft altijd de ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan.
We mogen dan ook trots zijn op hetgeen we met zijn allen gepresteerd hebben afgelopen (corona)jaar met onze examenkandidaten. Een groot compliment  aan iedereen die zich heeft ingezet voor het behaalde (voorlopige) resultaat! Het kan alleen nog maar nog mooier worden.