Dick van Steenis met pensioen

29 okt 2020

Op 16 oktober 2020 bereikte Dick van Steenis de mijlpaal van ‘40 jaar werkzaam in het onderwijs’, waarvan 39 jaar op Broklede. Vandaag verzorgt hij nog een laatste les geschiedenis over Hannibals oversteek van de Alpen, daarna gaat Dick genieten van zijn welverdiende pensioen.

Dick is van onschatbare waarde geweest voor Broklede. Hij is jarenlang het gezicht geweest van onze school en heeft generaties kinderen uit groep 8 en hun ouders enthousiast gemaakt. Intern is Dick binnen de directie de stabiele factor gebleken.

We gaan de inbreng en de humor van Dick enorm missen, maar zullen met veel genoegen aan hem terugdenken en zijn hem natuurlijk zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet en voor de inhoudelijke inbreng.

Het afscheid van Dick willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar in overleg met hem hebben we besloten om de feestelijkheden die horen bij dit afscheid uit te stellen naar een moment waarop we er een echt feest van kunnen maken.

Maar natuurlijk krijgt hij vandaag in klein comité de aandacht die hij verdient!

Lees hier het artikel van Dick in de Var